Rank: Membri Inregistrati Mesaje : 4 Data de inscriere : 04/10/2013 | Subiect: as vrea upgrade:D Sam Oct 05, 2013 6:03 pm |
|
| Nume Real: Bogdan Nick Cs: SNQrk Nume Forum: Emperoreddy Varsta: 14 ani Experiente Cs: 2-3 ani Ce Grad Ai Acum: Helper Ce Grad Doresti: Administrator sau Moderator De Ce Vrei Acest Grad: sa inbunatatesc serverul si sa am acces la comenzi scz ca nam scris de prima data ca mati ascultat:D As vrea sa imi dati dar daca imi dati o sa fiu dezamagit:( dar o sa rezist
Ultima editare efectuata de catre emperoreddy in Sam Oct 05, 2013 7:49 pm, editata de 1 ori |
|
Rank: Fondator Mesaje : 245 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 27 Localizare : Cluj-Napoca | Subiect: Re: as vrea upgrade:D Sam Oct 05, 2013 6:50 pm |
|
| ma ce zici aici [ De Ce Vrei Acest Grad: sa inbunatatesc serveru] cu ce inbunatatesti tu serveru daca iti maresc ia sami zici tu mie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Rank: Membri Inregistrati Mesaje : 4 Data de inscriere : 04/10/2013 | Subiect: aha Sam Oct 05, 2013 7:52 pm |
|
| - K3nT a scris:
- ma ce zici aici [ De Ce Vrei Acest Grad: sa inbunatatesc serveru] cu ce inbunatatesti tu serveru daca iti maresc ia sami zici tu mie
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar am uitat sa mentionez ca VREAU SA AM ACCES LA MAI MULTE COMENZI |
|
Rank: Fondator Mesaje : 245 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 27 Localizare : Cluj-Napoca | Subiect: Re: as vrea upgrade:D Sam Oct 05, 2013 8:00 pm |
|
| dar gandestete ca eu de o zi tiam dat helper si tu deja vrei upp eu iti dau dar ajuta si tu cu playeri ma ca asta e baza pe server Sau poate te pricepi la forum iti dau admin daca faci niste Posturi noi si esti activ pe Forum ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Rank: Membri Inregistrati Mesaje : 4 Data de inscriere : 04/10/2013 | Subiect: da Dum Oct 06, 2013 9:46 am |
|
| [quote="K3nT"]dar gandestete ca eu de o zi tiam dat helper si tu deja vrei upp eu iti dau dar ajuta si tu cu playeri ma ca asta e baza pe server Sau poate te pricepi la forum iti dau admin daca faci niste Posturi noi si esti activ pe Forum ? NUSH nu prea ma pricep cu forumul dar vreau doar upgrade atat pt ca nu am timp sa stau pe forum:(Si da o sa ajut cu playeri |
|
Rank: Fondator Mesaje : 245 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 27 Localizare : Cluj-Napoca | Subiect: Re: as vrea upgrade:D Dum Oct 06, 2013 11:46 am |
|
| Sa vad playeri si ai Adminu-l |
|
Rank: | Subiect: Re: as vrea upgrade:D |
|
| |
|